Eventkalender​

September 2018

10. september​

Menu og koncert med Deke Dickerson (US) & Ecco-fonic.

Sallie’s er stolte af at kunne præsentere Deke Dickerson (US) som er en af de allervigtigste personer på den Internationale Rockabilly og Rock’n’ Roll scene gennem de sidste 20 år.Der er garanti for en velspillende og underholdende koncert når Deke Dickerson & Ecco-fonic giver den fuld gas. Koncerten er en del af deres Europa turne og de optræder forinden blandt andet både i Berlin og Hamburg. Koncerten er den eneste i DK i denne omgang.

Deke Dickerson er det måske største navn inden for Rockabilly genren der har optrådt på Sallie’s så der er lagt op til en oplevelse ud over det sædvanlige

Der er kun adgang til arrangementet hvis der købes billet på forhånd.

BOOK HER

Oktober 2018

12. oktober - 4. november

Der sker uhyggelige ting på Sallie's når vi traditionen tro har pyntet op til Halloween. Fra efterårsferien og frem den 4. november summer restauranten af Halloween for både voksne og børn.

Der serveres Bloody Vampire Milkshake til de blodtørstige og til de sultne kan man f.eks. prøve vores lækre Crunchy Batt Wings​.

På (u)hyggelig gensyn til Halloween på Sallie's Restaurant & Snack Bar.

19. oktober (uge 42)

Fredag i efterårsferien har vi "scary day" med et Halloween special arrangement for alle børn, barnlige sjæle (og hele familien selvfølgelig).

Kom og få lagt en uhyggelig Halloween ansigtsmaling. 

Helle og Tiffanie kommer med deres store makeup kuffert og maler skudsår, ar og ansigtsmaling på alle voksne og børn.

Sallie's serverer på dagen en fantastisk 3 retters special Halloween middag - glæd jer.

​Husk at bestille bord.

Helle Barslev & Tiffanie Angel har i mange år arbejdet med SFX, og MAKE Up inde for både teater, musik videoer, film bla. "Mens vi lever" Tivoli, City 2, Ros Torv, Viften, firmaer.

December 2018

7. december​

Stor Julebuffet og Elvis X-Mas Show med Mike Colin Andersen

Elvis (Mike Colin Andersen) tager sit publikum på en fantastisk rejse tilbage i tiden hvor ”The King of Rock’N’ Roll" var på sit højeste. Det er en herlig tur gennem Elvis Presleys utrolige musikalske karriere og det største hits vil blive sunget live.

Der er tale om et show i International topklasse og ”The Jordinares” som er det originale Elvis kor har lagt stemmer til showet for at komme så tæt på den ægte lyd som muligt.

Der er lagt op til en festaften på Sallie’s til en anderledes og underholdende Julefrokost.

Sidste nyt! Mike giver efter Elvis koncerten ca. 2 timers forrygende underholdning med hans Legends In Concert Show. Alle der deltog i vores sommerfest kan vist skrive under på at taget lettede til sommerfesten og mon ikke det samme sker igen :-)

Der er kun adgang til arrangementet hvis der købes billet på forhånd.

BOOK HER

14. december​

Stor Julebuffet samt Elvis X-mas show med Brian Trøjborg & Elvis On My Mind.


- Danish Elvis Festival Winner 2017
- Scandinavian Elvis Champion 2013

Nu snart 40 år efter sin død er Elvis mere populær end nogensinde...!
Elvis On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ karriere fra begyndelsen hos Sun Records og frem til hans alt for tidlige død i 1977. Forsanger og frontfigur Brian Trøjborg blev, i 2013, kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist. Brian var semifinalist i “Images Of The King 2017 - World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden. Han har looket, han har stemmen og han har bevægelserne. Han bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

Der er lagt op til en festaften på Sallie’s til en anderledes og underholdende Julefrokost.

Der er kun adgang til arrangementet hvis der købes billet på forhånd.

BOOK HER

​​Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251 | 2620 Albertslund | Tlf. 43 64 91 32 | albertslund@sallies.dk

Sallie’s er placeret på Wittrup Motel i Albertslund​