Eventkalender​

Maj 2018

6. maj

Kom og oplev vores store 50'er og 60'er tema eftermiddag fra kl. 12:00 til ca. 16:30.

Det fungerer som åbent hus og det er ikke muligt at bestille bord på forhånd idet vi forventer en del af arrangementet kan foregå udendørs.

På dagen vil der være udstilling af amerikaner biler, modeshow fra Lili Marleen, Pinup Workshop vil lave vintage frisurer og makeup og endelige kommer Frank Rothstein herud med et spændende, sjovt og anderledes koncertforedrag. Sallie's On Wheels (foodtruck) holder ligeledes åbent for salg ​da vi satser på godt vejr :-). Der vil på dagen være mulighed for at købe tøj, hårprodukter samt signerede albums.

Se mere om eventen på Facebook

juni 2018

1. & 2. juni

Kom og oplev vores Sallie's Bourbon & Beer Festival

Dette er en fantastisk mulighed for at smage spektakulære Bourbons og øl fra Amerika. Under festivalen vil du opleve den amerikanske stemning på mange måder. Både med amerikanske biler, underholdning, live music, lotteri og forskellige cocktails lavet med Bourbon varianter.

Billetten inkluderer 15 smagsprøver efter eget valg blandt de mange leverandører, som stiller op med en masse smagsoplevelser. Der vil være mulighed for at tilkøbe specielle smagsprøver. Der vil under hele arrangementet være fri vand til at skylle efter med og fri Wi-Fi på hele pladsen.

Lad endelig bilen blive hjemme og tag med shuttle bussen til og fra Høje Taastrup st., for der bliver masser af smagsprøver inkluderet i entréen.

Find mere information og hold dig opdateret på Facebook under Sallie’s Bourbon & Beer festival.

HUSK, hvis i ønsker at spise på vores restaurant Sallie’s opfordrer vi at i bestiller bord under bordbestilling.

>>>>> Køb biletter her <<<<<

eller alternativt via Dinner Booking

August 2018

10. - 11. august​

Sallie's holder sommerfest med musik og aktiviteter på festpladsen - sæt kryds i kalenderen! så du ikke går glip af denne årets event.

December 2018

14. december​

Traditionen tro inviterer Sallie's til det store Elvis Christmas Show 2018. Kom og oplev en af Skandinaviens bedste Elvis tribute artister Brian Trøjborg - sæt kryds i kalenderen! så du ikke går glip af dette store show.

​​Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251 | 2620 Albertslund | Tlf. 43 64 91 32 | albertslund@sallies.dk

Sallie’s er placeret på Wittrup Motel i Albertslund​