Wittrup sommerfest den 10. og 11. august 2018​

Fredag den 10. august

17:00 -​

Sommerfesten starter. ​

På festpladsen vil der være spændende aktiviteter med mulighed for at hygge sig med musik, forskellige øl og Bourbon cocktails og lækker mad fra grillen.


I udstiller området vises hotte Amerikanerbiler og vi har en rækker udstillere som giver inspiration til vedligehold og klargøring af bilen. 

18:00 - 18:40​

Johnny Cash foredrag (1. sæt)

med Dennis Lydom​

Dennis Lydom har holdt over 100 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

19.00 - 19.40​

Johnny Cash foredrag (2. sæt)

med Dennis Lydom​​

Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Når du har oplevet dette, vil du forstå, hvorfor han som en af de få i Europa lever af udelukkende at fortolke Johnny Cash.

20.00 - 22.00

Koncert med Wild Wax Combo

Wild Wax Combo giver den fuld gas med en forrygende Rockabilly koncert suppleret af Frank Rothstein.

22.00

Festpladsen lukker ned

Lørdag den 11. august

12.00 -

Pladsen åbner

På festpladsen vil der være spændende sjove og aktiviteter for hele familien.

Hele dagen er der mulighed for at hygger sig med musik, lækker mad fra grillen og forskellig underholdning på scenen


I udstiller området vises hotte Amerikanerbiler og vi har en rækker udstillere som giver inspiration til vedligehold og klargøring af bilen. 

14:00 -​ 15.00

Tryllekunster Robert Mark

Familieunderholdning med Tryllekunstner Robert Mark samt ballondyr til alle børn

17:00 -​ 17.45

Elvis show med Mike Colin Andersen

Tag med på en fantastisk musikalsk tidsrejse med Mike Colin Andersen. Mike startede med at blive kendt fra tv, ugeblade og aviser og har vundet utallige talentshows i Danmark og Sverige som Europas fineste Elvis imitator

18:00 -​ 19.45

Legends In Concert med Mike Colin Andersen

Mike leverer sit fantastiske show, “Legends In Concert”, med de største hits der har været gennem tiden sunget live. Hits med Bl.a. Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Tom Jones, Temptations, James Brown, Shakin Stevens, Elvis Presley, Stevie Wonder, Roy Orbison, The Blues Brothers og frem i tiden til, Bee Gees, Barry White, Boney M. Huey Lewis And The News og mange flere. Vi ses til en herlig aften med masser af rock og de største kærlighedssange.

20:00 -​ 22.00

Rockabilly koncert med Juke Point Jumpers

Juke Joint Jumpers har de seneste år begejstret publikum med deres energiske show ved en lang række koncerter på spillesteder og til fester. De serverer klassisk Rockabilly, som den blev lavet af Elvis, Johnny Cash, Johnny Burnette, Johnny Horton og mange flere. Den musikalske cocktail er desuden spicet op med et skvæt country – toppet af med et drys Rythm & Blues.

Ved mikrofonen står Rune Jacob Ahn med sin heftige vokal og energiske optræden som bringer mindelser om Elvis og Little Richard. Resten af holdet består af Paolo Molinari på slagbas, Peter Stryg på trommer og Lars Ole Nielsen på elguitar.

22.00

Festpladsen lukker ned

Tak for denne gang.

​​Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251 | 2620 Albertslund | Tlf. 43 64 91 32 | albertslund@sallies.dk

Sallie’s er placeret på Wittrup Motel i Albertslund​