Privatlivspolitik og cookies

Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:

At Wittrup Motel A/S herunder Sallies Restaurant & Snack Bar er databehandler og ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.

At du er velkommen til at kontakte Claus Hansen - Mail: claus@wittrupmotel.dk

At formålet med behandling af dine personoplysninger er, at sikre en korrekt booking af værelse, afgive tilbud/beskæftigelser, en reservation i vores restaurant ellers registrere din deltagelse i et arrangement samt holde dig orienteret om nyheder, funktioner og produktmuligheder.

At vi indsamler data ved direkte henvendelse til os eller via vores hjemmeside og 3. parts partnere. Af 3. parts partnere kan nævnes DinnerBooking, Booking.com, Expedia.com, HRS o.lign. hvor man via disse partnere har valgt at købe et ophold, foretage en bordbestilling eller at købe et arrangement hos os.

At vi benytter cookies til trafikmåling og til løbende optimering af hjemmeside og af vores platform med henblik på at forbedre brugeroplevelse og funktionalitet. Cookies er en tekstbesked, der typisk placerer et midlertidigt lille filter på computeren, som kan indhente oplysninger om f.eks. browser, styresystem, forbindelsestype og andre statistisk relevante oplysninger.

Cookies kan genkende computer, men kan ikke indsamle information om hvem man er, eller hvem der bruger computeren. Brugen af vores hjemmeside er anonym, og der opbevares ikke nogen data til identifikation, medmindre man tilmelder sig nogle af de tjenester, som tilbydes – dette kan f.eks. være nyhedsbreve, bordreservation eller madbestilling mv.

Hvordan dette gøres afhænger af, hvilken browser der anvendes. Find yderligere oplysninger om hvordan man undgår cookies ved at klikke på dette link: Cookie håndtering

At vi udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside, så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på vores hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware, som anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan derfor opleve dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • Facebook-pixels:
    Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.
  • QuickPay:
    Vi anvender betalingsgatewayen QuickPay som betalingsgateway ved bestilling af vare på vores take away side på restauranten. QuickPay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed og QuickPay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til QuickPay ifm. at du foretager en kortbetaling på vores hjemmeside.

At retsgrundlaget (hjemmel) for, at vi behandler dine personoplysninger er for at opfylde den indgåede aftale om et ophold, en bordbestilling eller deltagelse i et arrangement. Herunder overholdelse af aftalte priser, rejseoplysninger samt andre oplysninger som er naturlige for at vi kan levere den bestilte ydelse. Som overnatningssted er vi desuden omfattet af dansk lovgivning omkring registrering af gæster.

At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige hvilket vil sige navn, adresse, telefonnummer samt e-mail adresse samt informationer om rejse og bestillinger. Ved booking af værelser behandler vi mere fortrolige oplysninger idet vi kræver kreditkort nummeret som sikkerhed for opholdet. Og i henhold til Dansk lovgivning skal vi registrere følgende på alle udenlandske gæster:

  • Fulde navn
  • fødselsdato
  • nationalitet
  • fast bopæl
  • ankomstdato
  • type og nr. på pas eller anden rejselegitimation

For gæster fra de nordiske lande og Danmark stilles ikke krav om pas eller rejselegitimation. Dog forbeholder vi os ret til at registre legitimation som f.eks. kørekortsnummer hvilket vil blive oplyst ved indgåelse af aftalen eller ankomsten.

Vi er derudover forpligtiget til at føre en protokol som i vores tilfælde er vores reservationssystem.

At vi kun videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere som vores revision, og skat ved kontrolbesøg. Dog vil dårlige betalere blive videregivet til inkassobureau, advokat og Ribers. Politiet har ligeledes adgang ved opklaring af forbrydelser.

​Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger.

​Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.​

Du har ret til sletning, dvs. du har altid adgang til at slette oplysninger. Vi sletter alle oplysninger senest 2 år efter seneste kontakt, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet. Dog vil kunder som har givet os ret til udsendelse af nyhedsbreve og lignende ikke blive slettet.

Du har ret til begrænsning af behandling blandt andet ved at framelde eventuelle nyhedsbreve eller ved at få slettet/ændret informationer.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få transmitteret oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan henvende dig og få oplysningerne sendt pr. mail.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk

​​Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251 | 2620 Albertslund | Tlf. 43 64 91 32 | albertslund@sallies.dk

Sallie’s er placeret på Wittrup Motel i Albertslund​