Sallie's On Wheels

Din samarbejdspartner til:

Firmaevents • Fødselsdagsarrangementer

Sports og raceevents • Messer og udstillinger

Fredagsbar • Medarbejderpleje

Kunde og salgsevents

Kun fantasien sætter grænsen!​


Oplev amerikansk madkultur fra 50’erne i vores serverings-”food-truck”, som du sammen med vores smilende personale kan få besøg af.

Sallie’s On Wheels er opkaldt efter vores amerikanske grundlægger, Sallie Zimmerhackel, som kom til Danmark i 1954 og opførte både motel og snackbar efter amerikansk forbillede. Sallie var den første til at servere en cheeseburger i Danmark.

Vi har tilbageført restaurant så tæt på den oprindelige stil som muligt. Både indretning og menu er inspireret af, hvordan stedet så ud og hvad der blev serveret, da Sallie stod bag disken og tog imod gæsterne. Også motellet er i gang med at blive 50'er-forvandlet.

Det samme gælder Sallie’s On Wheels, som er en ombygget USA Airstream fra 1957, specielt indrettet som serveringsvogn med fokus på mad og drikke som i 50’erne. Vi disker fx op med hotdogs, Pulled Beef Burgers og shakes - evt. suppleret med grillede "Sallie's Original Hamburgers, alt sammen hjemmelavet og med inspiration fra de originale opskrifter.

Drikkevarerne er naturligvis Budweisers og Coca Cola i de originale flasker.

Sallie’s On Wheels fuldender vores fantastiske og unikke historie til en autentisk oplevelse på hjul – til glæde for dig og dine kunder/gæster.

Du er selv med til at bestemme, hvad der skal på menuen ved dit arrangement – og hvor vi skal køre hen.

Tjek www.salliesonwheels.dk, hvor du kan se billeder, priser og menu.

​For information

www.salliesonwheels.dk

Booking og reservation

albertslund@sallies.dk

​​Sallie’s Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251 | 2620 Albertslund | Tlf. 43 64 91 32 | albertslund@sallies.dk

Sallie’s er placeret på Wittrup Motel i Albertslund​