dk gb

På Sallie's Restaurant & Snack Bar kan du holde din fest, reception eller anden form for selskab. Vores lokaler kan deles op i mindre rum, så I kan være helt for jer selv - samtidig med, at I er omgivet af masser andre historiske detaljer.

Der er tænkt over alt lige fra farver, lamper og borde til de historiske detaljer, vi har hængende på væggen. Her er billeder og avisartikler fra da motellet startede - og motorplakater fra dengang, stedet husede de berømte racerkørere, der besøgte den berømte motorbane på Roskilde Ring.

​I sidder i møbler produceret specielt til os på Sallie's i en stil, der passer til dengang, Sallie Zimmerhackel i de samme lokaler serverede Danmarks første cheeseburger.

Vi har kigget på opskrifter og menukort fra dengang og har genskabt alt hvad vi kan så tæt på originalretterne - plus vi har lavet vores egne nyfortolkninger, alt sammen hjemmelavet.

Du kan læse vores generelle betingelser her....

Download arrangementforslag og priser:

Hold Jeres julefrokost hos Sallie's:

Som en nyhed i har vi lavet en amerikansk selskabs buffet med mange nye og spændende retter. Vi har naturligvis stadig de kendte og traditionelle retter fra vores menukort eller buffet.

Download forslag og priser:

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores selskabs menu.

Ring 43 64 91 32 eller skriv til os på albertslund@sallies.dk.

​​instagram-v051916 fb-f-logo-blue-29 youtube-icon-full_color

pinterest1_2in-2c-34px-tm

Sallie's Restuarant & Snack Bar

​Roskildevej 251, 2620 Albertslund

​Tlf.: 43649132/ albertslund@sallies.dk​

bundikon

Sallie's Race Lounge

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Tlf.: 70602044 ​​/ taastrup@sallies.dk