dk gb

Sallie's On Wheels

Oplev amerikansk madkultur fra 50’erne i vores serverings-”food-truck”, som du sammen med vores smilende personale kan få besøg af.

Sallie’s On Wheels er opkaldt efter vores amerikanske grundlægger, Sallie Zimmerhackel, som kom til Danmark i 1954 og opførte både motel og snackbar efter amerikansk forbillede. Sallie var den første til at servere en cheeseburger i Danmark.

Vi har tilbageført restaurant så tæt på den oprindelige stil som muligt. Både indretning og menu er inspireret af, hvordan stedet så ud og hvad der blev serveret, da Sallie stod bag disken og tog imod gæsterne. Også motellet er i gang med at blive 50'er-forvandlet.

Det samme gælder Sallie’s On Wheels, som er en ombygget USA Airstream fra 1957, specielt indrettet som serveringsvogn med fokus på mad og drikke som i 50’erne. Vi disker fx op med hotdogs, Pulled Beef Burgers og shakes - evt. suppleret med grillede "Sallie's Original Hamburgers, alt sammen hjemmelavet og med inspiration fra de originale opskrifter.

Sallie’s On Wheels fuldender vores fantastiske og unikke historie til en autentisk oplevelse på hjul – til glæde for dig og dine kunder/gæster.

For information

www.salliesonwheels.dk

Her kan du se billeder, priser og menu....

Bestil Sallie's On Wheels til:

  • Firmaevent
  • Fødselsdag
  • Sports- og racerevents
  • Messer og udstillinger
  • Fredagsbar
  • Medarbejderpleje
  • Kunde- og salgsevents

Kun fantasien sætter grænsen.​​​

Booking og reservation

albertslund@sallies.dk

​​instagram-v051916 fb-f-logo-blue-29 youtube-icon-full_color

pinterest1_2in-2c-34px-tm

Sallie's Restuarant & Snack Bar

​Roskildevej 251, 2620 Albertslund

​Tlf.: 43649132/ albertslund@sallies.dk​

bundikon

Sallie's Race Lounge

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Tlf.: 70602044 ​​/ taastrup@sallies.dk