dk gb

På landevejen mellem København og Roskilde finder du Sallie's Restaurant & Snack Bar, grundlagt i 1955 af amerikanske Sallie Zimmerhackel - og stadig en hel unik tidslomme.

Indretning, stil og mad er nemlig fortsat som i 50'erne​ - kraftigt inspireret af Sallie's opvækst i Denver, Colorado. Sallie importerede som den første cheeseburgeren til Danmark - og i dag er store dele af vores menukort retter, der er direkte inspireret af, hvad Sallie serverede dengang.

Her får du Sallie’s Original Cheeseburger, forskellige steaks, fish'n chips, pulled pork, Sallie’s American Style Barbecue Ribs og en række andre retter, også vegetar.

Sallie's Original Burger og milkshakes

Blandt vores drikkevarer har vi forskellige højkvalitets milkshakes, ikke mindst Sallie’s Original Coffee shake, som journalist Lise Nørgaard bl.a. andet fik tilbudt, da hun besøgte stedet for dagbladet Politiken i 1955 i forbindelse med åbningen. Artiklen fra dengang hænger på væggen - den giver virkelig en fornemmelse for det unikke, som Sallie's Snack Bar var dengang - og er endnu.

​Restauranten har gennem årene gennemført mange opdateringer for at følge med tiden, men op til 60 års jubilæet i 2015 gennemførte vi en gennemgribende "gammeldags" modernisering.

Vi startede fuldstændig forfra - studerede alt hvad vi kunne fra billeder, historisk materiale og beretninger fra gæster og venner af huset, som kendte Sallie og kom på stedet, da det som noget helt anderledes og moderne åbnede på en bar mark i Albertslund i 1955.

Vi endte med at rive alt ud af restauranten - og byggede så op fra grunden. Vinduerne blev gjort større, så de lysner den lidt mørke og intime 50'er stil på vægge og lofter.

Torben Nielsen, der arbejder som regissør i forbindelse med filmprojekter, men også er arkitekt og selv en glødende 50'er fan, påtog sig opgaven med hele indretningen. Torben har været på jagt de mest umulige steder for at få genskabt miljøet fra 50'erne ned til mindste detalje. Mange ting har han fundet originale, men der hvor det ikke har kunnet lade sig gøre, har han fundet noget, der er så tæt på som muligt.

Møblerne er produceret med et look og design specielt til Sallie's Restaurant & Snack Bar.


​​instagram-v051916 fb-f-logo-blue-29 youtube-icon-full_color

pinterest1_2in-2c-34px-tm

Sallie's Restuarant & Snack Bar

​Roskildevej 251, 2620 Albertslund

​Tlf.: 43649132/ albertslund@sallies.dk​

bundikon

Sallie's Race Lounge

Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Tlf.: 70602044 ​​/ taastrup@sallies.dk